3 Şubat 2018 Cumartesi

Etkinlik Önerileri ( 5 Şubat - 11 Şubat )






Etkinlik Önerileri



       Selam herkese. Yine bir pazar günü etkinlik önerileri ile geldim. Bu hafta içi planlarınızı yapmadan, belki katkısı olur diye bir kaç etkinlik not ediyorum buraya. Umarım faydalı olur. Haftanızı bir öncekinden daha dolu geçirmeye ne dersiniz? Haydi ne duruyorsunuz? :)






Tiyatro Önerileri


Şehir Tiyatroları ile başlayalım. Yine biletler çok önceden tükendiğinden hala bileti olan ve benim de izleyip çok keyif aldığım iki oyun geliyor.



Martı

HARBİYE MUHSİN ERTUĞRUL SAHNESİ

7,8,9 ŞUBAT 2018 20.30


Benim Şehir Tiyatrolarında izlediğim en iyi oyunlardan. Dramatik olan oyun Anton Çehov'un. Sahne tasarımı ayrıca güzeldi. Oyuncular bir harika. Muhakkak bu oyunu izlemelisiniz!


Geç Kalanlar

GAZİOSMANPAŞA SAHNESİ

10 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ 20.30


Yine soluksuz izlediğim oyunlardan. Konusu öyle anlamlı ki. İş işten geçmeden sevdiklerimizin kıymetini bilmemiz gerektiği konusu içtenlikle işlenmiş. Evliliklerini gözden geçiren çifti nelerin beklediğini muhakkak görmelisiniz!


Devlet Tiyatrolarından bir oyun gelsin şimdi de. Bu oyunu uzun zaman önce izlemiştim.


Yaşamak Denen Bu Zahmetli İş

KÜÇÜK SAHNE

6,7,8,9,10 ŞUBAT 2018 20.00  10,11 ŞUBAT 2018 15.00


Evliliklerinden sıkılan bir çiftin gerçekleri yüzünüze vuran dobra konuşmaları bir sorgulamaya dönüşür. Çarpıcı bir oyun. 1 perde, 1 saat 15 dk.


Shirley

KADIKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ

6 ŞUBAT 2018 SALI 20.30


Sanırım bir anne ve kızının birlikte izleyebileceği en keyifli oyunlardan. Geçtiğimiz hafta annemle birlikte izlemek kısmet oldu. İkimiz de oyun bittiğinde sevimli sevimli gülümsüyorduk. Eşi ile sorunları olan, çocukları almış başını gitmiş bir kadın. Önemsenmek, fark edilmek, sevilmek ve seyahat etmek istiyor. Tek kişilik oyunda Sumru Yavrucak'a zaman zaman şarkı söyleyen bir kadın eşlik ediyor. Sesi müthiş.




Bir Delinin Hatıra Defteri

TÜRKER İNANOĞLU MASLAK SHOW CENTER

7 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 20.30


Erdal Beşikçioğlu'nun sahnede devleştiği oyun geçen yılın enlerindendi bizde. Sahne tasarımı oyunu farklı bir noktaya taşımış. Aynı dönemde bir de bu oyunu Genco Erkal'dan da izlemiştik. İkisi de müthiş. Fakat bu oyunun sahnesi etkileyici.


Konser Önerileri 



BİFO ile bir Prömiyer

LÜTFİ KIRDAR ANADOLU AUDİTORİUM

8 ŞUBAT 2018 PERŞEMBE 20.00


Daha etkinliğe çok uzun zaman olmasına rağmen hemen tükeniyor Borusan Quartet'in biletleri. Hazır yeni konserlere yer vermişken ve bilet varken kaçırmamak gerek. Bende merakla izlemeyi istiyorum. Bilet için linki bırakıyorum.



Fatih Erkoç

CADDE BOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ

7 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 20.30


Türkiye'de caz deyince ilk akla gelen isim oldu Fatih Erkoç. Bu konseride diğer yakada olanlara gelsin. 


Etkinlikler 


Masterpiece Galata Resim - Film

MASTERPIECE GALATA 

5 ŞUBAT 2018 19.00

Bu etkinlikte yaklaşık 1,5 saat boyunca resim atölyesine katılıyorsunuz. Resim kursu değil. Resim yapmayı biliyor olmanıza gerek yok. Ama günün sonunda sizin de kendi yarattığınız sizden olan bir FİL resminiz oluyor. Zaman zaman tema değişiyor. Her defasında fil yapılmıyor. Bu haftaya denk gelen olduğu için bu şekilde. 



Turkcell Diyalog Müzesi Karanlıkta Diyalog

GAYRETTEPE METRO İSTASYONU

SAAT Sabah 10.00 dan 19.30 a kadar her yarım saate bir. Her gün


Görme engelli rehberle İstanbul turu atmaya var mısınız? Ama şartlar eşit sizde görmeyeceksiniz!!! Bu nasıl mı olacak? Bir saatliğine de olsa görme engellilerin yaşadıklarını hissedip, farkındalığınızı arttırmak hayata çok daha başka bir gözle bakmanızı sağlayacak. Çok etkilendim çıktığımda. Muhakkak ama muhakkak gidin!!!!


Bu haftalık paylaşacaklarım böyle. Umarım haftaya görüşürüz. Harika bir hafta sizinle olsun.. Sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder