19 Şubat 2018 Pazartesi

Etkinlik Önerileri (19 Şubat - 25 Şubat )




Etkinlik Önerileri


      Herkese merhaba:) yeniden bu haftanın etkinlik önerileri ile karşınızdayım. Genellikle kitap seçmem gerektiğinde elim hep en sevdiğim, okumaktan keyif alacağımı düşündüğüm tarzdaki kitaplara gider. Bu da zaman zaman tekrara dönmeme sebebiyet verebilir. Bu yüzden kitap okuma kulüpleri beni hep heyecanlandırmıştır. Ordaki seçilen kitapları okuyunca diyorum bak başka fikirler, başka hayatlar nasıl da iyi geliyor ruha. İşte benim bu paylaştığım etkinlikler de siz de aynı etkiyi yaratsın istiyorum. Sürekli kendi sevdiğimiz etkinliklerden ziyade farklı fikirler her zaman kafa açar:)

Paylaşım için bir günlük bi gecikmeyle karşılıyor olsam da sizleri haydi başlayalım;) Bakalım bu hafta sizlere ne önerilerim var? ;)






Tiyatro Oyunları


Gulyabani

KÜÇÜKÇEKMECE DEVLET TİYATROSU

23 ŞUBAT 2018 CUMA 20.00

Geçtiğimiz yıl izlediğim bu keyifli müzikalde yerinizde duramayacaksınız benden söylemesi.


Nora Bir Bebek Evi

HARBİYE MUHSİN ERTUĞRUL SAHNESİ

21 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA  20.30

Benim de önümüzdeki günlerde izleyeceğim bir oyun. Şubat ayına bilet almama konusundaki fikrimi bu oyunla bozmuş oldum. Merakla bekliyoruz;)


Şahane Züğürtler

KAĞITHANE SADABAD SAHNESİ

24 ŞUBAT 2018  20.30

Bu oyunla ilgili harika hatıralarımız var. Açıkhavaya aldığımız biletler yağmura mahkum olunca oyun iptal oldu tabi. Üzüldük, telafi oyuna gidemeyecektik çünkü. Ama ne yapıp ne edip oyunu bu sezonun başında izleme fırsatı buldum ve bayıldım. Rus asilzadelerinden bir aile batı ülkelerine sığınır ve beş parasız sürdükleri bu hayatta yaşadıklarını konu alır oyun. Defalarca izleyebilirim. Muhakkak bu oyunu izlemek için kendinize imkan yaratın.


Yedi Kocalı Hürmüz

TÜRKER İNANOĞLU MASLAK SHOW CENTER

21 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 20.30

Birce Akalay ve İlker Ayrık'ın başrollerini paylaştığı bu müzikal de izlenmeyi bekliyor bende. Oyun epey uzun sürüyor. Biletler Biletix'de.


Konserler


Mehmet Erdem

MOİ Sahne

21 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 20.30

Mehmet Erdem dinlemiyor olsam da ailemle bir arada olmak adına bu konserde yerimi alacağım;) Aile candır! 


Sertab'ın Müzikali

 UNİQ HALL

21 ve 23 ŞUBAT 2018 20.30

Son zamanlarda çok fazla denk geliyorum Sertab'ın oda müziğine. Çok keyifli geçtiği söylemler arasında. Fırsatınız varsa planlarınız arasında yerini alabilir.


Aşk Masalları

Judith Malika Liberman

KOLEKTİF HOUSE, LEVENT

20 ŞUBAT 2018 19.30

Yetişkinler de masal dinleyemez mi?:) sorusunun en haklı yanıtını bulacağınız harika bir akşam bekliyor olacak sizleri. Biz geçtiğimiz günlerde Kumbaracı50'de erdik bu şerefe ve unutulmaz iki masal anlattı bize Judith. O içtenliğiyle ve sıcacık haliyle sizi masalın içine sürüklüyor ve kendinizi görüyorsunuz uzaktan. Yanında müzik aletleri çalan arkadaşıyla ile her masala uygun besteler yapıp koreografi düzenliyorlar. Bu masal gecesi kaçmaz!

Madam Tussaud İstanbul

HER GÜN

Merkezi Londra'da yer alan, 250 yıllık tarihe sahip dünyaca ünlü Madam Tussaud İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesinde ziyaretçilerini bekliyor. Ünlüleri sanki canlı kanlıymış edasıyla interaktif bir şekilde geziyor olmak çok keyifli;)


Benden bu kadar. Önümüzdeki haftalarda görüşmek ümidiyle. Sevgiler;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder