10 Ocak 2015 Cumartesi

İzlenilmesi Gereken Filmler





                                       Film Listem..

                     
           Kardeşim Ceyda'nın mezun olmadan önceki son döneminin bitmesi ile kendini -İzlenmesi Gereken Filmler- kapsamındaki filmlere sarması bir oldu. Tabi bu durum, bu zamana kadar film kültürü olmayan ablasını da olumlu yönde etkiledi. Onun da hep aklındaydı zaten, hep bir zaman bulup izleyecekti. Ama erteledi durdu ( ki yeni yılda en önemli kararın, Asla Erteleme! ) . Kardeşle birlikte başladılar liste oluşturmaya:)


         Geçtiğimiz yılın ara tatilinde kendime pek keyifli bir animasyon film listesi oluşturmuştum ve sırayla da hepsini izlemiştim. Takip edenler muhakkak hatırlayacaktır:) hatta arkadaşlarımda kendi önerilerini yazmışlardı, hep birlikte listemi zenginleştirmiştik. Şimdi de yine ara tatile girmeden ama bu sefer hep aklımda olup bir türlü fırsat bulamadığım (bulmayı ertelediğim), herkesin muhakkak izleyip önereceği bir film listesi oluşturma kararı aldım. Yani kısaca biz bu aralar fazlaca film izliyoruz :)
                                 
Milyon Dolarlık Bebek

      
        Bu zamana kadar siz muhakkak izlemişsinizdir çoğunu. Biz elimizde bir listemiz olsun istedik ve başladık netteki tüm bilgileri taramaya. Herkesin kendince ilgisi doğrultusunsa bir listesi mevcut. Bizde tarzımıza, ilgi alanlarımıza, mesleklerimize ve öneri çokluğuna bakarak belirledik filmlerimizi. Paylaşmak güzeldir, hep söylerim pek severim. Buda bizim listemiz olsun :) Canım kardeşime sevgiler :)


           1. Milyon Dolarlık Bebek (Yabancı)
           2. Kadın Kokusu (Yabancı)
           3. Forrest Gump (Yabancı)
           4. Benim Adım Khan (Yabancı)
           5. Yüreğine Sor (Yerli)
           6. Umudunu Kaybetme (Yabancı)
           7.Umut Işığım (Yabancı)
           8.Dövüş Kulübü
           9.Akıl Oyunları (Yabancı)
         10. Hokkabaz ( Yerli ) (Yabancı)
         11. Sen Uyurken (Yabancı)
  
          
Sen Uyurken

   Şimdiden listemizden 1 ve 3 nolu iki filmi izledik bile. Önerilere ve tavsiyelere açığız. Musmutlu seyirler o zaman :) 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder